skip to Main Content

Cobloaf med ost og spinat

Udskriv

4 Personer

Forret

Info

Ingredienser

Tilberedning

Inspireret af et besøg hos Boudan Bakery i S.F.

Klik her  for at se video der får mundvandet igang:

alternativ opskrift her:

250  g   bacontern
250  g  g optøet spinat
1  hakket løg
250  g  Philidelfia ost
3 1/2  dl  fløde
5  dl  revet mozarella ost
2 1/2  dl  revet parmesanost

1   cob loaf :
fodboldformet franskbrød

  1. Skær toppen af brødet og fjern den bløde ‘indmad’. Gem begge dele.
  2. Steg løg og bacon – blandes i en skål med resten af ingredienserne.
  3. Læg blandingen i brødet, læg toppen af brødet på som låg.
  4. Bages i folie i ovn ved 180 grader i 45 min.
  5. Fjern folien og bag i yderligere 10 min.
  6. Skær ‘indmaden’ i mundrette stykker og bag dem med i de sidste 10 min.
  7. Brug indmaden og evt. grøntsags pinde som som ‘dyppere’.
Back To Top