skip to Main Content

Curly Fries

Curly Fries

Ingredients

  • 500 g (ca.) Kartoffelmos rest
  • 1 stk. Æg
  • 50 g Majsstivelse
  • 30 g Revet parmesan (kan undlades)
  • Salt og peber
  • 4 dl (ca.) Neutral olie

Instructions

  • Bland den kolde kartoffelmos med æg, majsstivelse, revet parmesan, og smag til med salt og peber.
  • Kom kartoffelblandingen i en sprøjtepose/frysepose, og klip et lille hul i bunden. Du bestemmer selv tykkelsen på dine fritter.
  • Varm neutral olie i en dyb pande/gryde (170 grader). Dine fritter skal kunne vendes i gryden, så du skal bruge rigeligt med olie. 
  • Eksperimentér med dine fritter! Du kan lave dem som spiraler, aflange, eller forsøge med andre sjove former. Du kan lave så mange ad gangen, som der er plads til i din pande/gryde.
  • Vend dem undervejs, så de bliver flotte gyldne på hver side. Drys med salt, timian eller andet krydderi, så snart de kommer op af den gyldne brønd.
  • Nyd dine hjemmelavede curly fries med lidt dyppelse! MUMS

Notes

Du kan også bruge kogte kartofler. Tilsæt en smule mælk, og mos kartoflerne med en gaffel, så det bliver helt fint. 

Curly fries passer perfekt sammen med en god snasket burger, eller en steak med en god sovs. 

Back To Top Skip to Recipe