skip to Main Content

Dorrits amerikanske julesmåkager

Dorrits amerikanske julesmåkager

Ingredients

  • 275 gr mel
  • 1 tsk bagepulver
  • ½ tsk salt
  • 1 tsk cacao
  • 225 gr blødt smør
  • 175 gr sukker
  • 100 gr brun farin
  • 1 tsk vanillesukker
  • 2 æg
  • 150 gr blokchokolade
  • 125 gr hasselnødder

Instructions

    1. Bland mel, bagepulver, salt og kakao i en skål for sig.
    2. Rør smør, sukker, farin og vanillesukker godt sammen i en anden skål.
    3. Pisk æggene i sukker-smør-blandingen.
    4. Tilsæt melblandingen.
    5. Tilsæt derefter grofthakket chokolade og hasselnødder
    6. Sæt dejen på bagepapir med 2 skeer. Der skal være god afstand, da kagerne flyder ud under bagningen.
    7. Bages 12-15 min. ved 175 gr. Jeg bruger ikke varmluft til disse kager.
    8. Kagerne er færdige, når de er ’godt brune’ i kanten.
    9. Afkøl helt på bagerist. Strø evt. med kageguld, eller læg en hvid chokoladeknap på de nybagte kager.
    10. Når de er kolde, kan de enten spises eller lægges i kagedåse.

Back To Top Skip to Recipe