skip to Main Content

Amerikanske julesmåkager

Udskriv

50 stk.

Kager

Info

Ingredienser

Tilberedning

Dorrits amerikanske julesmåkager

275 gr mel
1 tsk bagepulver
½ tsk salt
1 tsk cacao
225 gr blødt smør
175 gr sukker
100 gr brun farin
1 tsk vanillesukker
2 æg
150 gr blokchokolade
125 gr hasselnødder

1. Bland mel, bagepulver, salt og kakao i en skål for sig.
2. Rør smør, sukker, farin og vanillesukker godt sammen i en anden skål.
3. Pisk æggene i sukker-smør-blandingen.
4. Tilsæt melblandingen.
5. Tilsæt derefter grofthakket chokolade og hasselnødder
6. Sæt dejen på bagepapir med 2 skeer. Der skal være god afstand, da kagerne flyder udunder bagningen.
7. Bages 12-15 min. ved 175 gr. Jeg bruger ikke varmluft til disse kager.
8. Kagerne er færdige, når de er ’godt brune’ i kanten.
9. Afkøl helt på bagerist. Strø evt. med kageguld, eller læg en hvid chokoladeknap på denybagte kager.
10. Når de er kolde, kan de enten spises eller lægges i kagedåse.

Back To Top