skip to Main Content

Sous vide tider for kalve kød

KalvvægtGraderTid 
Culotte56 °C5 timer

Sous vide tider for udskæring af oksekødoksekød

OksekødVægtGraderTid 
MørbradHel56 °C2 timer
Mørbrad1/256 °C1,5 timer
Cuvette1 kg54 °C11 timer
Culotte1,5 kg54 °C7 timer
Filet2 kg54 °C9 timer
Højreb (med ben)2 kg54 °C7 timer
Højreb Højreb2 kg54 °C6 timer
Roastbeef / Inderlår1,5 kg54 °C 7 timer
Spidsbryst1,5 kg57 °C12 timer
Klump2 kg57 °C12 timer
Tyndsteg 2 kg57 °C11 timer
Tyksteg2 kg57 °C12 timer
Mørbrad2 kg54 °C? timer
Bryst / Slag1,5 kg57 °C24 timer
Flanksteak1 kg54 °C12 timer
Skank / Ossobuco0,5 kg57 °C 18 timer

Sous vide tider for stykker af oksekød

Okse bøfferVægtGraderTid 
Højrebsbøf / Ribeye250 g / 2cm tyk54 °C 1 timer
Mørbradbøf 300g / 3cm tyk54 °C2 timer
Oksefilet bøf250 g / 2cm tyk54 °C2 timer
Hakkebøf250g / 3 cm tyk54 °C2 timer
Entrecote250 g / 2cm tyk54 °C2 timer
Rumpsteak300 g /2,5 cm tyk54 °C2 timer
Sirloin300 g / 2 cm tyk54 °C2 timer
Medaljon (tyndsteg)300 g / 3 cm tyk54 °C4 timer
Inderlår (minutsteak)200 g / 1,5 cm tyk54 °C3 timer

Sous vide tider for hele udskæringer af svinekød

Svinekød stegeVægtTemperaturTid 
Kamsteg (uden svær, med ben)2 kg59 °C10 timer
Kamsteg (uden svær, uden ben)1,5 kg59 °C8 timer
Hamburgerryg2 kg65 °C8 timer
Filet1,5 kg59 °C6 timer
Inderlår (skinke) 1 kg65 °C10 timer
Klump (skinke)1 kg62 °C10 timer
Mørbrad1 kg58 °C3 timer
Skank1 kg62 °C18 timer
Spåreribs-62 °C38 timer
Nakkefilet2 kg62 °C12 timer
Skinkeculotte1 kg62 °C12 timer
Skinkesteg1 kg62 °C12 timer
Herregårdsskinke2 kg62 °C12 timer
Røget skinke1 kg62 °C8 timer

Sous vide tider for kødstykker af svinekød

Svinekød kødstykkerVægtGraderTid 
Koteletter300 gram / 2 cm tyk58 °C2 timer
Kotelletter med ben300 gram / 3 cm tyk59 °C4 timer
Tykke koteletter400 gram / 4 cm tyk59 v4 timer
Nakkekotelletter300 gram / 2 cm tyk60 °C3 timer
Karbonader300 gram 7 3 cm tyk65 °C3 timer
Bovsteak200 gram / 1,5 cm tyk65 °C3 timer
Medaljon 250 gram / 3 cm tyk60 °C3 timer
Mørbradbøf80 gram 1,5 cm tyk58 °C3 timer
Schnitzler100 gram 0,5 cm tyk60 °C3 timer
Tern af skinkekød1x1 cm60 °C2 timer

Sous vide tider for grøntsager

GrøntsagStørrelseGraderTid 
Kartofler småsmå84 °C1 time
Kartofler storestore84 °C2 timer
Porre mellem84 °C1 time
Løgmellem84 °C1 time
Forårsløg-84 °C45 min
Radisser-84°C30 min
søde kartoflersmå84 °C1 time
Søde kartoflerstore84 °C80 min
squah / zucchinimellem84 °C45 min
Skorz0nerøddermellem84 °C1 time
Gulerøddermellem84 °C50 min
Majroemellem84 °C1 time
Artiskokkermellem84 °C70 min
Grønne aspargesmellem84 °C30 min
Hvide aspargesmellem84 °C45 min
Majskolbe-84 °C40 min
Aubergine-84 °C1 time
Knoldselleri-84 °C1 time
Kåli både84 °C1 time
Knoldsellerihalve84 °C70 min
Fennikel-84 °C1 time
Grønne bønner-84 °C1 time

Eksperimentér med tiden, hvis du ønsker det mere mørt. Tilsæt evt. lidt smør i posen – det giver en god smag.

Back To Top