skip to Main Content

Sprøde Vafler

Sprøde Vafler

Ingredients

  • 1 spsk sukker
  • 1 æg
  • 2 dl mælk
  • 2,5 dl vand
  • 225 gr hvedemel
  • 2 tsk bagepulver
  • 125 gr smeltet smør
  • 1 drys salt
  • 0,25 tsk vaniljepulver eller korn fra 1/2 stang
  • 30 gr smør til stegning

Instructions

Pisk alle ingredienserne sammen i en skål med en håndmixer .Varm vaffelhjernet godt op og smelt en smule smør på vaffelhjernet.. Hæld et par skefulede dej på vaffelhjernet, når det er varmt og klar. Luk låget og bag vafler til de er sprøde og gyldne. Når vaflen er færdig lægges den på en rist. Undlad at stable de færdige vafler, for så bliver de bløde. Nyd de friskbagte vafler, men de stadig er helt sprøde og lune. Serveres med syltetøj flormelis eller is.

Back To Top Skip to Recipe